Paasmenu van de Chef

Burrata met Italiaanse ham… 16.2

asperges, tomaat & pesto.

of

Gerookte zalm & makreel met rivierkreeftjes… 16.2

crème van doperwt en balsamico met citroen.

* * * *

Soep van de Chef… 7.8

* * * *

Kalfsribeye… 27.5

met groene groentjes en een saus van grove mosterd.

of

Gebakken heilbotfilet… 27.5

met asperges & een beurre blanc met dashi.

* * * *

Dessert van de Chef… 10

Steeds weer een heerlijk, wisselend dessert.

of

Nobel koffie / thee… met een likeurtje & lekkernijen. 8.75

4-gangen… 58
3-gangen… (voor – hoofd – dessert…) 51
3-gangen… (soep – hoofd – dessert…) 43

* Alle gerechten zijn ook afzonderlijk te bestellen!

* Heeft u een allergie laat het ons weten, dan kijken we samen met u verder…