Menu’s zijn op aanvraag bij speciale gelegenheden en/of feestdagen zoals Kerst – Moederdag – Valentijn – etc..
Heeft u een allergie, bent u vegetariër of heeft u speciale wensen, laat het ons weten dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden…
Menu’s zijn op aanvraag bij speciale gelegenheden en/of feestdagen zoals Kerst – Moederdag – Valentijn – etc..
Heeft u een allergie, bent u vegetariër of heeft u speciale wensen, laat het ons weten dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden…
Voorgerechten | |
Flan van geitenkaas met honing… - vegetarisch - … rode biet, pijnboompitjes, appel & balsamico. | € 14,20 |
Coquilles met knolselderij-mousseline… peterselie, hazelnoot & een krokantje. | € 18,20 |
Risotto met pompoen & paddenstoelen… vlees van de bout van wilde eend. (kan ook vegetarisch) | € 14,60 |
Duo wildpastei & wildham… chutney, rucola & een krokantje van kip. | € 14,20 |
Kaaskroket met Italiaanse ham… peer, rozijn, kaas & selder, mosterd-honing dressing. | € 15,60 |
Garnaalkroket met gerookte zalm… aardappel, spekjes, rode ui, bieslook, kappertjes-ui mayonaise. | € 16,80 |
Camembert uit de oven… - vegetarisch - … flatbreads, bessencompote, rucola & nootjes. | € 13,90 |
Soepen | |
Soep-suggestie van de Chef. | € 7,80 |
Rijk gevulde vissoep. | € 8,40 |
Verse tomatensoep. met balletjes | € 6,80 |
Voor de kleintjes | |
Soep - frikandel / kroket / gepaneerde kip - ijsje | € 15 |
Vleesgerechten | |
Spie van ossenhaas… in een sausje met spekjes, ui & champignons. | € 32,40 |
Hertenbiefstuk… jus van knolselderij, koffie & hazelnoot. | € 29,50 |
Surf ’n turf: Buikspek met scampi… jus van bospeen, sinaasappel & peper. | € 24,80 |
Stoofpotje van wild zwijn… Afgewerkt met Italiaanse kruiden & zongedroogde tomaat. | € 25,70 |
Visgerechten | |
Visschotel ‘Nobel’… 3 soorten vis, garnaaltjes & scampi met een sausje van venkel. | € 27,20 |
Risotto met kabeljauw… afgewerkt met een olie van prei. ( kan ook vegetarisch) | € 26,20 |
Scampi ‘Cajun style’ een hele hoop scampi in een kruidige saus met tomaat. | € 24,80 |
*Extra frites | € 3,00 |
Desserts | |
De ‘verloren’ Dame Blanche… ‘verloren suikerbrood’ met vanille-ijs, warme chocoladesaus & slagroom. | € 10 |
Kaasbordje, geselecteerd door onze keukenbrigade… met garnituur & een Catrinaotje (‘port’ met walnoot, uit Waterlandkerkje.) | € 14 |
Chocolade dessert met peer… amandel, chocolade-tonka ijs & schuim van gezouten karamel. | € 9,70 |
Coupe advocaat… vanille-ijs met huisgemaakte advocaat & slagroom. | € 9,70 |
Dessert van de chef. ook hier weer een mooi, lekker, wisselend dessert… | € 10 |