Menu’s bij Eet- & Drinckerij Nobel

Menu’s zijn op aanvraag bij speciale gelegenheden en/of feestdagen zoals Kerst – Moederdag – Valentijn – etc..

Heeft u een allergie, bent u vegetariër of heeft u speciale wensen, laat het ons weten dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden…


Voorgerechten

Hoeveham - van het Gaasterlands kruidenvarken -
watermeloen, tomaat, pesto & feta-crème.
€ 13,80
Duo van huisgemaakte kaas- & garnalenkroket.
geserveerd met kruidige cocktail-saus.
€ 15,60
Smeerbare Schotse gerookte zalm…
met garnaaltjes, rode ui, kappertjes & pergamena nera.
€ 15,80
Scampi - licht pikant maar toch lekker fris -
mango-salsa, komkommer, kerstomaat & lente ui.
€ 14,70
Carpaccio van regiorund…
pepermayonaise, geraspte kaas, tomaat.
€ 14,20

Soepen

Soep-suggestie van de Chef.€ 7,50
Rijk gevulde vissoep.€ 7,80
Verse tomatensoep.
met balletjes
€ 6,40

Voor de kleintjes

Soep - frikandel / kroket / gepaneerde kip - ijsje€ 13,50

Vleesgerechten

Diamanthaas - een biefstuk uit de voorpoot van het rund -
met een jus van pepers & sjalot.
€ 24,20
Gestoofde varkenswangetjes.
met Italiaanse kruiden & citroen.
€ 22,50
Een mooi stukje vlees, gesneden uit de kalfslende.
met een saus van mosterd & dragon.
€ 24,60

Visgerechten

Gepocheerde tongscharfilets…
beurre blanc - garnaaltjes – peterselie.
€ 24,80
Op de huid gebakken zeebaars…
met een saus van venkel.
€ 26,40
Scampi met een Mexicaans knipoogje - 9 stuks -
peper, tomaat, lente-ui.
€ 24,60

Vegetarisch

Vegetarische suggestie van de chef. - veg. -
telkens weer een mooi, lekker, wisselend gerechtje.
€ 19,50

Desserts

Dame Blanche de luxe…
met advocaat, warme chocoladesaus & slagroom.
€ 9,40
Fris citroentaartje…
met een bolletje ijs & frambozenschuim.
€ 9,60
Vers fruit met sorbet-ijs...
met 2 soorten sorbet-ijs & coulis van rood fruit.
€ 10,60
Crème brûlée…
met mango, witte chocolade & een bolletje ijs…
€ 9,40
Dessert van de chef.
ook hier weer een mooi, lekker, wisselend dessert…
€ 9,50