Menu’s bij Eet- & Drinckerij Nobel

Menu’s zijn op aanvraag bij speciale gelegenheden en/of feestdagen zoals Kerst – Moederdag – Valentijn – etc..

Heeft u een allergie, bent u vegetariër of heeft u speciale wensen, laat het ons weten dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden…


Voorgerechten

Speck - alto-adige - licht gerookte, gedroogde Italiaanse ham
met een crème van feta & watermeloen
€ 12,70
Duo van kaas- & garnalenkroket
met vadouvan-mayonaise
€ 13,80
Geitenkaas met muhammara
gegratineerd en afgewerkt met walnoten & peer (veg.)
€ 12,40
Salade met scampi
met ananas & pico de gallo
€ 13,60
Coquilles
met rivierkreeftenstaartjes & kreeftensaus
€ 14,80
Salade van grijze garnaaltjes
met zoetzuur van venkel, rode ui & tomaat
€ 14,20

Soepen

Soep-suggestie van de Chef€ 6,40
Rijk gevulde vissoep€ 6,90
Verse kreeftensoep€ 8,00
Verse tomatensoep
met balletjes
€ 5,50

Voor de kleine genieters

Soep - frikandel of kroket of kipnuggets - ijsje€ 12,50

Vleesgerechten

Duo van lam - Zeeland meets Nieuw-Zeeland
stoof uit Graauw & lamshaasje uit Nieuw-Zeeland
€ 22,60
Spie van Simmenthaler ossenhaas
met een jus van zwarte knoflook
€ 27,50
Hollandse eendenborst
met een frisse saus van witte perzik & rozemarijn
€ 21,60

Visgerechten

Sliptongetjes met salade
gebakken en afgeblust met citroensap & kappertjes
€ 22,60
Scampi, kruidig gebakken - 9 stuks -
in een overheerlijk sausje van knoflook en tomaat
€ 23,00
Zeebaarsfilet
op de huid gebakken met tomaat-lavas saus
€ 23,80

Desserts

Vers fruit
met 2 soorten sorbet-ijs
€ 8,90
Zomerse verleiding
met aardbeien
€ 8,50
Dame ‘dubbel op’ met slagroom natuurlijk!
met 2 bolletjes vanille-ijs met warme chocoladesaus & advocaat
€ 7,80
Pavlova
met een crème van citroen & rood fruit en yoghurt-bizongras sorbet
€ 8,30
Dessert van de chef
€ 8,00