Menu’s zijn op aanvraag bij speciale gelegenheden en/of feestdagen zoals Kerst – Moederdag – Valentijn – etc..
Heeft u een allergie, bent u vegetariër of heeft u speciale wensen, laat het ons weten dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden…
Menu’s zijn op aanvraag bij speciale gelegenheden en/of feestdagen zoals Kerst – Moederdag – Valentijn – etc..
Heeft u een allergie, bent u vegetariër of heeft u speciale wensen, laat het ons weten dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden…
Voorgerechten | |
Speck – alto adige – licht gerookte, gedroogde Italiaanse ham. pastei & een relish van knolselderij en paprika. | € 14,20 |
Duo van huisgemaakte kaas- & garnalenkroket. geserveerd met limoen-kerrie saus. | € 15,60 |
Toast van brioche met champignons… afgewerkt met room, look & Provençaalse kruiden. | € 12,40 |
Schotse gerookte zalm… avocado - rode ui - garnaaltjes - dressing van groene kruiden.. | € 14,60 |
Scampi met venkel & room. afgeblust met een scheutje anijsdrank… | € 14,70 |
Zachte geitenkaas met honing… carpaccio van rode biet - appel – witlof – noten. | € 13,80 |
Soepen | |
Soep-suggestie van de Chef. | € 6,80 |
Rijk gevulde vissoep. | € 7,00 |
Bisque van strandkrabbetjes. | € 8,50 |
Verse tomatensoep. met balletjes | € 6,00 |
Voor de kleintjes | |
Soep - frikandel / kroket / gepaneerde kip - ijsje | € 13,50 |
Vleesgerechten | |
Diamanthaas - een biefstuk uit de voorpoot van het rund - met een jus van pepers & sjalot. | € 24,20 |
Stapeltje van geroosterde varkenshaas. met Italiaanse kaas, gedroogde ham & jus van rozemarijn.. | € 22,50 |
Een mooi stukje vlees, gesneden uit de kalfslende. met een saus van tomaat & dragon. | € 24,60 |
Visgerechten | |
Duo’tje van 2 soorten markt-verse vis… beurre blanc - garnaaltjes – peterselie. | € 24,80 |
Op de huid gebakken zeebaars… jus van strandkrabbetjes. | € 26,40 |
Scampi op Marokkaanse wijze - 9 stuks - garam masala - tomaat - groentjes. | € 24,60 |
Vegetarisch | |
Vegetarische suggestie van de chef. - veg. - telkens weer een mooi, lekker, wisselend gerechtje. | € 19,50 |
Desserts | |
Panna cotta… met kastanje – vanille – mandarijn – bolletje ijs.. | € 9,40 |
Gemarineerde ananas… cremeux van witte chocolade – steranijs – frambozensorbet. | € 9,60 |
Millefeuille met een mousse van dulce de lecce. vanille-ijs – banaan – chocoladesaus. | € 9,70 |
Crème brûlée… met een vleugje sinaasappel & kardemom en een bolletje ijs… | € 9,40 |
Dessert van de chef. ook hier weer een mooi, lekker, wisselend dessert… | € 9,50 |