Menu’s zijn op aanvraag bij speciale gelegenheden en/of feestdagen zoals Kerst – Moederdag – Valentijn – etc..
Heeft u een allergie, bent u vegetariër of heeft u speciale wensen, laat het ons weten dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden…
Menu’s zijn op aanvraag bij speciale gelegenheden en/of feestdagen zoals Kerst – Moederdag – Valentijn – etc..
Heeft u een allergie, bent u vegetariër of heeft u speciale wensen, laat het ons weten dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden…
Voorgerechten | |
Flan van geitenkaas met honing… - vegetarisch - … rode biet, pijnboompitjes, appel & balsamico. | € 14,20 |
Coquilles met knolselderij-mousseline… peterselie, hazelnoot & een krokantje. | € 18,20 |
Gebakken polenta... crème van tomaat & tuinkruiden, grana padano & Italiaanse ham. ( kan ook vegetarisch) | € 13,80 |
Toast van brioche met champignons… room, lente-ui, tomaat & afgewerkt met truffelkaas. | € 14,20 |
Kaaskroket met Italiaanse ham… peer, rozijn, kaas & selder, mosterd-honing dressing. | € 15,60 |
Garnaalkroket met gerookte zalm… aardappel, spekjes, rode ui, bieslook, kappertjes-ui mayonaise. | € 16,80 |
Zalm uit de oven… met prei, dressing, kappertjes & zoetzure rode ui. | € 14,20 |
Soepen | |
Soep-suggestie van de Chef. | € 7,80 |
Rijk gevulde vissoep. | € 8,40 |
Verse tomatensoep. met balletjes | € 6,80 |
Voor de kleintjes | |
Soep - frikandel / kroket / gepaneerde kip - ijsje | € 15 |
Vleesgerechten | |
Spie van ossenhaas… met een peperjus van 3 verschillende pepers. | € 32,80 |
Scharrelhoen met kalfszwezerik… sausje van dragon & room. | € 25,60 |
Surf ’n turf: Buikspek met scampi… jus van bospeen, sinaasappel & peper. | € 24,80 |
Langzaam gegaarde eendenbout… met sinaasappel, honing & winterse kruiden. | € 24,50 |
Visgerechten | |
Visschotel ‘Nobel’… 3 soorten vis, garnaaltjes & scampi met een sausje van venkel. | € 27,40 |
Risotto met kabeljauw… afgewerkt met een olie van prei. ( kan ook vegetarisch) | € 26,20 |
Scampi ‘Cajun style’ een hele hoop scampi in een kruidige saus met tomaat. | € 25,30 |
*Extra frites | € 3,00 |
Desserts | |
De ‘verloren’ Dame Blanche… ‘verloren suikerbrood’ met vanille-ijs, warme chocoladesaus & slagroom. | € 10 |
Kaasbordje, geselecteerd door onze keukenbrigade… met garnituur & een Catrinaotje (‘port’ met walnoot, uit Waterlandkerkje.) | € 14 |
Chocolade dessert met peer… amandel, chocolade-tonka ijs & schuim van gezouten karamel. | € 9,70 |
Coupe advocaat… vanille-ijs met huisgemaakte advocaat & slagroom. | € 9,70 |
Dessert van de chef. ook hier weer een mooi, lekker, wisselend dessert… | € 10 |