Menu’s bij Eet- & Drinckerij Nobel

Menu’s zijn op aanvraag bij speciale gelegenheden en/of feestdagen zoals Kerst – Moederdag – Valentijn – etc..

Heeft u een allergie, bent u vegetariër of heeft u speciale wensen, laat het ons weten dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden…


Voorgerechten

Speck – alto adige – licht gerookte, gedroogde Italiaanse ham.
met wildpastei & een chutney van druiven.
€ 13,70
Duo van kaas- & garnalenkroket.
grove mosterd-peterselie mayonaise.
€ 14,20
Geitenbrie uit de oven.
flatbread / cranberry / walnoten / peer / rucola / dadel (veg.)
€ 12,90
Scampi, - 6 stuks -
knoflook-kruidenboter.
€ 13,80
Grijze garnaaltjes.
met tomaat & bruschetta-cocktailsaus.
€ 15,10

Soepen

Soep-suggestie van de Chef€ 6,40
Rijk gevulde vissoep€ 6,90
Verse kreeftensoep€ 8,00
Verse tomatensoep
met balletjes
€ 5,80

Voor de kleine genieters

Soep - frikandel of kroket of kipnuggets - ijsje€ 12,50

Vleesgerechten

Kalfs-entrecote.
met een jus van paddenstoelen & truffel.
€ 23,90
Diamanthaas - een biefstuk uit de voorpoot van het rund
met peperroomsaus.
€ 22,80
Stoverij van wild zwijn.
met bier / mosterd / ui / bleekselderij.
€ 21,20

Visgerechten

Onze welbekende visschotel...
natuurlijk met kreeftensaus.
€ 25,40
Scampi - 10 stuks -
knoflookroomsaus / tomaat / peterselie.
€ 23,20

Vegetarisch

Risotto van bulgur.
knolselderij / paddenstoelen / kroketjes van oesterzwam.
€ 18,60

Desserts

Chocolade-cremeaux.
sponge-cake / chocolade-tonkaboon-ijs / banaan.
€ 8,90
Syrniki - Russische pannenkoekjes -
cranberry / vanille-ijs / crumble.
€ 8,70
2 bolletjes vanille-ijs met slagroom
chocoladesaus / gezouten karamel / amandel.
€ 8,60
Panna cotta.
met stoofpeer & kaneel-ijs.
€ 8,30
Dessert van de chef
€ 8,60