Menu’s bij Eet- & Drinckerij Nobel

Menu’s zijn op aanvraag bij speciale gelegenheden en/of feestdagen zoals Kerst – Moederdag – Valentijn – etc..

Heeft u een allergie, bent u vegetariër of heeft u speciale wensen, laat het ons weten dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden…


Voorgerechten

Speck – alto adige – licht gerookte, gedroogde Italiaanse ham.
feta - watermeloen - pesto.
€ 13,80
Duo van kaas- & garnalenkroket.
limoen-peterselie mayonaise.
€ 15,20
Geitenkaas - veg. -
abrikoos - crumble - noten - balsamico.
€ 13,20
Buikspek met Thaise invloeden…
wortel - atjar – salsa mucha.
€ 12,80
Gerookte Schotse zalm…
cuor di burrata - citroen - peterselie - rode ui.
€ 15,60
Vitello Tomato…!!!
kalfsvlees - tomaat - lavas - spekjes.
€ 14,30

Soepen

Soep-suggestie van de Chef.€ 6,40
Rijk gevulde vissoep.€ 6,80
Bisque van grijze garnaaltjes.€ 7,60
Verse tomatensoep.
met balletjes
€ 5,80

Voor de kleintjes

Soep - frikandel of kroket of kipnuggets - ijsje€ 12,50

Vleesgerechten

Diamanthaas - een biefstuk uit de voorpoot van het rund -
jus - geroosterde knoflook - sjalot.
€ 23,00
In bier gestoofde varkenswangetjes.
met ui & spekjes.
€ 21,00

Visgerechten

Tongscharfilet
garnalensaus - prei.
€ 24,20
Op de huid gebakken zeebaars…
pernod - champignons - peterselie.
€ 25,60
Scampi - 9 stuks -
citroen - knoflook - fregola - tomaat.
€ 23,20

Vegetarisch

Vegetarische suggestie van de chef. - veg. -
telkens weer een mooi, lekker, wisselend gerechtje.
€ 18,70

Desserts

2 soorten sorbet-ijs…
met vers fruit.
€ 8,70
Dame Blanche met banaan...
chocoladesaus - gekarameliseerde banaan - slagroom.
€ 8,60
Semi freddo van chocolade…
sinaasappel - kokos - krokantje.
€ 8,50
Dessert van de chef.
ook hier weer telkens een mooi, lekker, wisselend dessert…
€ 8,60