Menu’s bij Eet- & Drinckerij Nobel

Menu’s zijn op aanvraag bij speciale gelegenheden en/of feestdagen zoals Kerst – Moederdag – Valentijn – etc..

Heeft u een allergie, bent u vegetariër of heeft u speciale wensen, laat het ons weten dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden…


Voorgerechten

Speck – alto adige – licht gerookte, gedroogde Italiaanse ham.
met lauw-warme brie & een gel van appel.
€ 13,70
Duo van kaas- & garnalenkroket.
harissa-mayonaise.
€ 14,20
Geitenkaas, koolrabi & rode biet.
met walnoten en frambozen - veg. -
€ 12,80
Buikspek met Thaise invloeden…
salade met mango, peper, komkommer, ui & pinda.
€ 12,80
Champignons à la crème…
met room, kruiden, look & ‘soldaatjes ’.
€ 12,40

Soepen

Soep-suggestie van de Chef.€ 6,40
Rijk gevulde vissoep.€ 6,80
Bisque van grijze garnaaltjes.€ 7,60
Verse tomatensoep.
met balletjes
€ 5,80

Voor de kleintjes

Soep - frikandel of kroket of kipnuggets - ijsje€ 12,50

Vleesgerechten

Diamanthaas - een biefstuk uit de voorpoot van het rund -
in een jus met beukenzwammetjes & dragon.
€ 22,80
In bier gestoofde varkenswangetjes.
met wintergroenten & spekjes.
€ 20,20

Visgerechten

Kabeljauwhaas
met een saus van grove mosterd.
€ 24,20
Op de huid gebakken zeebaars…
met een beurre blanc, peterselie & tomaatblokjes.
€ 25,50
Scampi - 10 stuks -
venkel, tomaat, paprika, harissa.
€ 23,20

Vegetarisch

Gemarineerde biefstuk van knolselderij. - veg. -
tomaat, bonen, paddenstoel, fregola en ei.
€ 18,60

Desserts

Crema al café…
sinaasappel panna cotta / koffie-mousse / chocolade-ijs.
€ 8,70
Dame Blanche met een twist…
chocoladesaus / brownie / frambozen-’mash ’
€ 8,60
Trifle met een bolletje ijs…
met een zachte vanille-crème / cranberries / kokos-mousse / crumble.
€ 8,30
Dessert van de chef.
wisselend dessert naar inzicht van de keuken…
€ 8,60