Menu van de Chef

Trio van wild. € 12.4
kroketje – paté – ham met een passend garnituur.

Toast met gebakken paddenstoelen. € 12.4
afgewerkt met een frisse crème van bieslook.

Gekonfijte eendenbout. € 12.4
met gekarameliseerde witlof & sinaasappel.



* * * *


Soep van de Chef. € 6.4


* * * *


Spie van ossenhaas. € 23
met paddenstoelensaus.

Zeeduivel – oftewel lotte – € 23
met een saus van gepofte paprika.

Gebakken fazantenfilet. € 23
met een saus van witte port, zoethout & abrikoos.


* * * *


Dessert van de Chef. € 8.7

Koffie met diverse kleine versnaperingen. € 7.4

Irish / French / Italian coffee.  € 7



4-gangen… € 43

3-gangen… (zonder soep…) € 39.5

3-gangen… (zonder voorgerecht…) € 34

* Heeft u een allergie laat het ons weten, dan kijken we samen met u verder…